Hantera Cookie inställningar
Spartoo använder cookies som är absolut nödvändiga för att internetsidans funktion, liksom för personalisering av innehåll och besöksanalys. Våra parteners använder cookies för att visa anpassad annonsering baserat på dina sökningar och din profil. Om du klickar på "acceptera och stäng" nedan kan du alltid ändra dina preferenser i ditt kundkonto. Om du klickar på avböj, kommer endast cookies nödvändiga för internetsidans funktion att användas.

Integritetspolicy

1Insamling av personuppgifter

Vid upprättandet av ditt kundkonto och genomförandet av dina beställningar på www.spartoo.se (hädanefter webbplatsen), efterfrågar SPARTOO SAS dina personuppgifter. Skyddet av dina personuppgifter är centralt för SPARTOO SAS, som strävar efter att ständigt förbättra sin efterlevnad av de allmänna dataskyddsförordningarna (RGPD), liksom av den franska dataskyddslagen (n°78-1778 -17 från 6 januari 1978 (LIL)).
Termen "personuppgifter" definieras av CNIL som "all information som rör en fysisk person som sannolikt kan komma att identifieras, direkt eller indirekt".

2Huvudansvarig för behandlingen av personuppgifter

Den person som är ansvarig för behandlingen av personuppgifter definieras som ett företag som bestämmer syften och sätt att behandla personuppgifter.
Personuppgifter som samlas in på webbplatsen behandlas av:

SPARTOO SAS Förenklat aktiebolag
Registrerad hos RCS i Grenoble under nummer 489 895 821,
Huvudkontor ligger på 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble (nedan: SPARTOO)

SPARTOO har utsett en personuppgiftsskyddsombudsman (nedan: DPO).

Du kan kontakta DPO genom:
- E-post: till dpo@spartoo.com
- Post: SPARTOO SAS - DPO -16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble

3Exempel på kategorier av insamlade personuppgifter

Som ett led i bekämpningen av bedrägerier har Spartoo utarbetat ett varningssystem. Spartoo kan därför komma att:
(I) be dig om kompletterande information för att bekräfta transaktionen och detta kan ske efter det att betalning erhållits om vårt automatiska varningssystem utlöses
(II) blockera en beställning om kundkontot redan har använts vid bedrägeri.
(III) lämna dina personuppgifter på begäran av rättsliga myndigheter vid inlämning av klagomål eller juridisk rekvisition.

4Syftet med insamling av data

Endast vårt företag och de externa företag anslutna med avtal till oss, som har tillgång till hantering av din beställning, har åtkomst till de uppgifter som du lämnar över till oss. De olika personkategorierna inom SPARTOO som kommer att ha tillgång till dina personuppgifter är, inom gränserna för deras respektive befogenheter, personal inom kommersiella tjänster, administrativa tjänster, tekniska tjänster och kontrolltjänster (revisorer, tjänster med ansvar för internt kontrollförfarande o.s.v...). Andra mottagare av dina personuppgifter kan vara offentliga organisationer, rättsmedhjälpare, stämningsmän och organisationer med ansvar för indrivning av fordringar, vilket motsvarar SPARTOOs rättsliga skyldigheter.

5Kategorier av mottagare av personuppgifter

Uppgifterna vi samlar sparas från den senaste transaktionen du gjorde på webbplatsen eller den senaste uppdateringen av ditt kundkonto. I avsaknad av en ny transaktion eller uppdatering av ditt kundkonto under en femårsperiod raderas dina personuppgifter automatiskt. Några av dina bankuppgifter kommer att hållas i en period av tretton månader i syfte att bekämpa bedrägerier, från den senaste transaktionen du gjorde på webbplatsen eller den senaste uppdateringen av ditt konto, precis som i ramen för Premium-tjänsten. När du markerar rutan "Kom ihåg" kan dina bankuppgifter återanvändas för dina framtida beställningar.

6Rättsliga grunder

En rättslig grund för behandling definieras som det element som lagligt godkänner dess genomförande, vilket ger en organisation rätt att behandla personuppgifter. De rättsliga grunderna är olika beroende på vilken typ av bearbetning som utförs:

- Avtalet: avser behandling av alla uppgifter som behövs för avtalet som ingåtts.
- Samtycke: du väljer att kommunicera dina personuppgifter genom att uttryckligen ge ditt samtycke som kan återkallas när som helst.
- Berättigat intresse: intresset måste uppfylla kriterierna för legitimitet och nödvändighet och inte kränka rättigheterna och intressena för de personer vars uppgifter behandlas.
- Rättslig skyldighet: Behandlingen av personuppgifter beror på en rättslig skyldighet.

7Exempel på behandlingar

För att ge dig bästa möjliga service mäter vi antal sidvisningar, antal besök samt aktiviteten hos besökare på hemsidan och hur ofta de kommer tillbaka till den. För detta ändamål använder vi cookies. En cookie gör det inte möjligt för oss att identifiera dig. Generellt registrerar den information angående dina sökningar på vår sida (vilka sidor du har besökt, det datum och tidpunkt för besöket etc.) vid dina besök.
All information insamlad via cookies är strikt och enbart använda internet och överförs aldrig till en tredjepart. Användningen av cookies, våra eller från tredje part, som inte är nödvändiga för att använda på hemsidan, kräver ditt godkännande. Du kan ge ditt medgivande eller nekande av användandet av cookies i inställningarna för din webbläsare.
"Reklamcookies" gör det möjligt för oss att spåra och spara dina sökningar och vilka produkter du har sett; för att under maximalt 90 dagar visa reklambanners som är relaterade, eller ej, till dina tidigare sökningar. Dessa cookies är länkade till din internetprofil men kan inte identifiera dig. Även dessa kräver ditt godkännande som det står här ovan. Om du inte längre vill mottaga "reklamcookies" klickar du på länken här nedanför:

Avaktivera reklamcookies för min profil

8Lagringstid för personuppgifter

Genom att klicka på "Fortsätt" när du skapar ditt konto, är det uttryckligen skrivet att "genom att registrera dig drar du nytta av alla våra exklusiva erbjudanden och accepterar vår dataskyddspolicy". När du väljer att kommunicera dina personuppgifter på webbplatsen genom att klicka på "Fortsätt", som beskrivs i fyra punkter här ovan, ger du uttryckligen ditt samtycke till insamling och användning av dina personuppgifter i enlighet med vad som anges i denna stadga och gällande lagstiftning.

9Säkerhet

I enlighet med EU lagen 2016/679, "Dataskyddsförordningen GDPR" har du:
- rätt till åtkomst
- rätt till rättelse
- rätt till att radera
- en rätt till begränsning av behandling
- rätt till portabilitet
- rätt att göra invändningar
För att hävda dina rätt till åtkomst, rätta till, radera, kan du gå till ditt konto och göra det direkt. För att hävda dina rättigheter till begränsning av behandling, portabilitet, eller motstånd kan du kontakta oss:
via email: dpo@spartoo.com
per post: SPARTOO SAS, 16 rue Henri Barbusse 38100 Grenoble
Du kan även vid behov lägga in ett klagomål hos en tillsynsmyndighet.

10Cookies

För att låta våra system känna igen din webbläsare eller enhet och förse dig med SPARTOO -tjänster använder vi "cookies".

Dessa "cookies" är inställda för att förbättra din upplevelse.
Vi mäter antalet sidvisningar, antalet besök samt besökarnas aktivitet på webbplatsen och deras återkomstfrekvens. För detta ändamål använder vi tekniken "cookies". En cookie tillåter oss inte att identifiera dig. Generellt registrerar den information som rör din dators navigering på vår webbplats (de sidor du har besökt, datum och tid för konsultationen etc.) som vi kan läsa under dina efterföljande besök. Br>
De uppgifter som samlas in av cookies är endast och strikt avsedda för internt bruk och överförs aldrig till tredje part. Användningen av cookies, för eget bruk eller för en tredje part och som inte är nödvändig för driften av webbplatsen kräver ditt uttryckliga samtycke.

Du kan uttrycka ditt samtycke eller motsätta dig användningen av cookies genom att konfigurera din webbläsare och anpassa användningen av cookies. Se webbläsarens användarhandbok för mer information om detta.

Vissa kakor som kallas "reklamcookies" gör det möjligt för oss att spåra din surfning och registrera de visade produkterna, för att sedan under högst 90 dagar ge dig reklambanners relaterade eller inte till din tidigare surfning. Dessa cookies är länkade till din internetprofil (men identifierar dig inte). De kräver också ditt uttryckliga samtycke på samma sätt som anges ovan. Om du inte vill eller inte längre vill få dessa "reklamcookies", klicka på länken nedan:

Inaktivera reklamcookies för min profil

11Rätt till tillgång och rättelse

Conformément au règlement UE 2016/679, vous bénéficiez de plusieurs droits, à savoir :

- Un droit d'accès, de modification, de rectification et de suppression des informations vous concernant.
- Le droit de demander la portabilité de ces informations.
- La possibilité de vous opposer au traitement de vos informations personnelles ou de nous demander de restreindre le traitement de vos informations personnelles dans certains cas.

Vous pouvez également adresser vos demandes :
- par courrier électronique : à dpo@spartoo.com
- par courrier postal : SPARTOO SAS – DPO - 16 rue Henri Barbusse 38 100 Grenoble

12Rätt att lämna in ett klagomål till en behörig myndighet

Du har också rätt att lämna in ett klagomål till CNIL :
https://www.cnil.fr/fr/plaintes

13Utvecklingen av policyn för skydd av personuppgifter

Denna sekretesspolicy kan komma att ändras, särskilt med tanke på lagstiftnings- och lagändringar.

STARTSIDA | MÄRKEN | VÄSKOR | ACCESSOARER | NYHETER | rea | STÖRRE STORLEKAR | TRENDER | SPARTOO & ME
Vilka är SPARTOO? | F.A.Q. | Fördelarna | Allmänna försäljningsvillkor | Säljarinformation | *Villkor för aktuella erbjudanden | Marketplace | Integritetspolicy | Kontakt
TOOPOST
Ge oss ditt omdöme
PREMIUM