Spartoo använder cookies. Genom att navigera dig vidare på webbplatsen accepterar du användandet av cookies.  Jag accepterar 
Fri frakt och fri retur*
konto
favoriter
0 kundkorg
Menu

641 resultat

Billiga cityskor för damer

Cityskor: en klassiker att ha i garderoben

Med sneakern och stövletten är cityskon endamsko i läder som alla modekvinnor har i deras kollektion. Denna skokategori innehåller 3 olika slags skor: Loafers, derbies och snörskor. Alla dessa skor utgår från herrmodeller som har anpassats för kvinnors outfit. Spartoo har valt att erbjuda hundratals modeller av billiga damskor , blanda annat billiga cityskor. Du kommer inte att ångra att köpa ett par för att utvidga din garderob.

Olika lags cityskor hos Spartoo

Det finns olika slags cityskor att använda enligt din stil och dina behov. De mest kända är derbies för damer. Dessa små snörskor är lätta och snygga, de kan kombineras såväl med ett par jeans som med en klänning och tights för en riktig citylook. För är en mer välklädd look är loafers i läder ett mer passande plagg. Tack vare våra bästa pris varor kommer ni kunna inskaffa ett par att ha i vardagen, sommar som vinter. Och snörskor kommer förföra den eleganta kvinnan som vill ha ett par komfortabla cityskor att bära i vardagen.

Cityskor på rea hos Spartoo

Sedan några år nu är Spartoo din partnersida för shopping online. Vi erbjuder ständigt rabatter som kommer ge dig möjligheten att köpa bra skor på rea. Det bästa är att det är våra nya kollektioner som reas ut så du behöver inte kompromissa på din trendighet. De största märkena derbies och loafers som Jonak, Betty London eller Clarks är på rea så du behöver inte leta längre.

Upptäck Spartoos applikation...
Klicka här

Ta chansen att vinna 875 kr genom att gå med i vår panel

Följ oss på

Copyright © 2006 - 2019